Anläggningen

 

Östra Strandens Gokartbana i Halmstad grundades 1981 och har sedan starten byggts om och moderniserats i flera omgångar. För att kunna erbjuda ett roligt och säkert sätt att köra gokart har vi valt att ha två gokartbanor.

 

Stora banan är tänkt för de som är ca 12 år och äldre. Den är 550m lång och 7m bred. Hastigheten på raksträckan är ca 75 km/h. Här har vi självklart elektronisk tidtagning så att du kan utmana familjen, vännerna eller arbetskamraterna på ett roligt race. Kolla gärna in prislistan för att läsa mer om våra racepaket.

 

 

Lilla banan öppnade vi inför sommaren 2001 och är tänkt för de som är från 7 år. Med hjälp av den här banan kan vi erbjuda en rolig och säker raceupplevelse även för de som är lite yngre. Banan är 350m lång och 6m bred så det finns gott om plats för alla. Här finns det fina möjligheter att boka in ett fartfyllt barnkalas. Kontakta oss för mer information.

 

Ordningsregler

Säkerheten är väldigt viktig för oss som driver Östra Strandens Gokartbana i Halmstad. Vi har nollgräns när det gäller alkohol och har även möjlighet att testa vid behov. Innanför grindarna gäller rökförbud.

Vårdslös körning eller körning utanför banan är förbjuden. Det är inte heller tillåtet att medvetet köra på eller tränga någon annan förare. I depåområdet gäller låg hastighet.

 

Tänk på att det ofta är många som kör och att man oavsett ålder och erfarenhet ska ha möjlighet att få en rolig och fartfylld upplevelse.